PORTRÉK

MOLNÁR GÁBOR: A HAJDÚ GABONA ZRT. TERMELÉSI IGAZGATÓJA

blog img

A megfontolt, komoly csúcsvezetői posztot betöltő, 40 éves fiatalember az elnök-vezérigazgató jobb keze. Tudatosan felépített karrierje inspiráló sikermodell lehet, hisz egy átgondolt, kellő szakmai alázattal, szorgalommal átszőtt sorsmintázatot rajzol ki az ember, s a szakember portréja. A szabolcsi fiatalember életét irányító családi öröksége a tisztesség, becsület és a munka szeretete.

ZÁMBÓ JÓZSEF – KISVÁRDAI VÁLLALKOZÓ, ÉTTEREM TULAJDONOS, LOKÁLPATRIÓTA

A kisvárdaiak körében a Zámbó családnév már fogalommá vált: egyet jelent a színvonalas vendéglátással. Szeretnénk egy különleges portrékötetben bemutatni Kisvárda meghatározó személyiségeit, s a 3 Zámbó testvér közül elsőként a legidősebb Zámbó József portréja született meg. Ő az, aki az édesapja nyomdokain elindulva továbbvitte a kisvárdai színvonalas vendéglátást a kisvárdai Nagyállomás melletti Rózsakő Étterem és a belváros szívének gyöngyszeme, a Mamma Mia Gyorsétterem tulajdonosaként.

DR. LAKATOS ZOLTÁN: A HAJDÚ GABONA ZRT. ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓJA

blog img

Érdemes volt…”- hangzik az elégedett summázat a Hajdú Gabona zRt. 25. éves elnök-vezérigazgatói jubileumát idén ünneplő Dr. Lakatos Zoltán szájából. A kellemes, ízes beszéd, közvetlen, joviális, külső, a barátságos, egyenes tekintet azonnali szimpátiát vált ki. A szabolcsi parasztcsalád szülötte 1956. június 24-én látta meg a napvilágot egy Tuzsér nevű kis faluban. Roppant büszke származására, s mind a mai napig „abszolút paraszt lelkületűnek” vallja magát, cégvezetőként is őrizve a föld, a természet, a munka családjától örökölt mély tiszteletét, az emberség alapnormáját.